• 1404/01/20 - 08:43
  • - تعداد بازدید: 103
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رفع موانع تولید، سرمایه‌گذاری در کشاورزی را افزایش خواهد داد

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی، با رفع موانع تولید در حوزه کشاورزی، شاهد افزایش صادرات و واردات در این بخش خواهیم بود.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از حوزه نمایندگی ولی‌فقیه، حجت‌الاسلام سیدحسن ربانی در دیدار نوروزی شورای مدیران معاونت توسعه و منابع انسانی وزارت جهادکشاورزی که در دفتر نماینده ولی‌فقیه برگزار شد، اظهار کرد: با رفع موانع تولید در بخش کشاورزی می‌توان شاهد افزایش چشمگیری در این حوزه باشیم.

 

وی افزود: رسیدن به تامین امنیت غذایی در کشور با مشارکت کارکنان وزارت جهادکشاورزی امکان‌پذیر است.

 

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: این وزارتخانه همواره باید با حمایت از کشاورزان زمینه توسعه و افزایش بخش کشاورزی را فراهم آورد.

 

شاهپور علائی‌مقدم معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی نیز در این دیدار گفت: با اعتماد به نیرو‌های نخبه و جوان می‌توانیم شاهد پیشرفت بیشتر در بدنه وزارت جهادکشاورزی باشیم.

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 196354
کلمات کلیدی
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید